Grinigt barn...

Ja visst, Emilia är lite grinig nu på kvällskvisten, hennes föräldrar vill att hon ska sova, men det vill INTE hon....
Så Emelie tog upp henne igen, hon får väl vara vaken ett tag till då :)

Annars har det varit jobb som varit på schemat.. Var även och pantade lite burkar o flaskor igår och hämtade ut Up&Go paketet från Libero på Lindex i stenhagen..
Panten blev lite drygt 200kr :) Och tidigare här runt Jul så råkade jag bryta av min bilnyckel när jag skulle öppna bakluckan så jag har inte vågat prova igen med det eftersom jag nu bara har EN nyckel kvar..
Så vi lastade in panten, som bestod av två st stora svarta sopsäckar och två pappkassar, i baksätet tillsammans med Emelie(TRÅNGT!) och for iväg... Så när vi kom fram till Ica Maxi så tog vi en kundvagn och lastade ut all pant, tog Emilia och gick in o pantade.. Efter det så gick vi in på Ica och handlade lite smått och sen vidare till Lindex och hämtade ut Up&Go paketet... Sen så gick vi tillbaka till bilen, och vad såg vi då?!
JOO, att bakdörren på förarsidan var ÖPPEN på vid gavel!! Är inte 100 på att jag stängde den men tror att jag måste glömt det i all stress.. (orkade inte låsa bilen) Var lite virrig tror jag, eftersom jag var trött och hungrig(DÅ är vi män inte att leka med ;) ) Menmen hade inte direkt något av värde i bilen och "skräpet" som låg i bilen verkade orört så :)

Suck, imorrn på jobbet lär det bli ett helvete skulle jag tro.. När vi skulle gjuta idag så fick vi en kubik betong, men det var som vatten ungefär så vi gjöt 2 formar sen så hämtade vi en hjullastare och hällde ut all betong, gick inte att gjuta med.. Så vi gick o tog en kaffe(inte ovanligt med kafferaster på mitt jobb i alla fall) och beställde en ny laddning betong.. När vi fick den konstaterade vi att den var nästan lika värdelös den också men vi körde med den i alla fall.. Sen beställde vi en tredje laddning, då när vi beställt precis så kommer en gubbe ner ifrån blandstationen och säger; -Oooops, vi hade slut på cement(sand).. Men BRAAA DÄÄR!!!!
Så vi hade inte fått någon cement i våra tidigare laddning, därav den lösa betongen.. Men vi gjöt ju i alla fall 2 formar plus en kubik(ca 14 formar)så vi får se hur roooligt det blir att forma av imorrn då.. Kul om det bara rinner ut ur formarna.. Städa städa städa...
S:T Eriks i ett nötskal :)

Jaja, nu snart när Emilia somnat tänkte vi att vi skulle glo på en film, tror det blir den nya American Pie :) Fick ner den för en liten stund sen :) Sen blir det sängen, det ska bli riktigt sköönt! :D

Nej nu blev det tillräckligt långt, ha det så hörs vi säkert!

Hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0