Tandsiiiing :D

Så grymt söööt våran sötunge är med en liten liten tandsing :D

Kom hem från jobbet runt 14-tiden.. Så gick in i tog det lite lugnt ett par min sen packade in familjen i värstingåket och begav oss ner till OkQ8 för att Emelie skulle jobba..
Sen åkte jag o Emilia hem o hon fick mat o ren blöja och allt som hör där till, sen har det varit full fart!
Hon sov i 45min en sväng där runt 17-tiden, så då passade pappan på att laga lite mat och käkade han med.. Jag han preciis äta upp så vaknade hon, min underbara! :)
Så vi har kollat på Cops och druckit cola och myyst som tusan! Som Emilia alltid gör så tog hon mitt lillfinger och skulle bita på det, då hennes tandkött kliar som tuusan, och AJJJJ så ont det gjorde!! Var tvungen att kolla och vad såg man?? Jo en liiten liiten tandsing!! :) <3
Ringde Emelie right away o berättade, hon ville ha ett mms men Emilia var så trött o gnällig så det gick inte att få någon bild tyvärr..
Men imorrn hoppas vi kunna tracka Emilia lite så vi kan få en bild och lägga upp ;)

Så nu har hon somnat :) Gick bra att lägga henne idag, riktigt skönt vill jag lova då jag är ASTRÖTT!!
Funderar starkt på att lägga mig i soffan o vila ett par timmar tills Emelie kommer hem men vet inte, då blir man ju ännu tröttare sen när hon kommer.. Så vi får se hur jag gör.. Annars började en film på 3an för 30min sen så..

Aja, nu ska jag gå ut o ta en cigg sen lite TV :)

Ha det!!

Hejs!

Grinigt barn...

Ja visst, Emilia är lite grinig nu på kvällskvisten, hennes föräldrar vill att hon ska sova, men det vill INTE hon....
Så Emelie tog upp henne igen, hon får väl vara vaken ett tag till då :)

Annars har det varit jobb som varit på schemat.. Var även och pantade lite burkar o flaskor igår och hämtade ut Up&Go paketet från Libero på Lindex i stenhagen..
Panten blev lite drygt 200kr :) Och tidigare här runt Jul så råkade jag bryta av min bilnyckel när jag skulle öppna bakluckan så jag har inte vågat prova igen med det eftersom jag nu bara har EN nyckel kvar..
Så vi lastade in panten, som bestod av två st stora svarta sopsäckar och två pappkassar, i baksätet tillsammans med Emelie(TRÅNGT!) och for iväg... Så när vi kom fram till Ica Maxi så tog vi en kundvagn och lastade ut all pant, tog Emilia och gick in o pantade.. Efter det så gick vi in på Ica och handlade lite smått och sen vidare till Lindex och hämtade ut Up&Go paketet... Sen så gick vi tillbaka till bilen, och vad såg vi då?!
JOO, att bakdörren på förarsidan var ÖPPEN på vid gavel!! Är inte 100 på att jag stängde den men tror att jag måste glömt det i all stress.. (orkade inte låsa bilen) Var lite virrig tror jag, eftersom jag var trött och hungrig(DÅ är vi män inte att leka med ;) ) Menmen hade inte direkt något av värde i bilen och "skräpet" som låg i bilen verkade orört så :)

Suck, imorrn på jobbet lär det bli ett helvete skulle jag tro.. När vi skulle gjuta idag så fick vi en kubik betong, men det var som vatten ungefär så vi gjöt 2 formar sen så hämtade vi en hjullastare och hällde ut all betong, gick inte att gjuta med.. Så vi gick o tog en kaffe(inte ovanligt med kafferaster på mitt jobb i alla fall) och beställde en ny laddning betong.. När vi fick den konstaterade vi att den var nästan lika värdelös den också men vi körde med den i alla fall.. Sen beställde vi en tredje laddning, då när vi beställt precis så kommer en gubbe ner ifrån blandstationen och säger; -Oooops, vi hade slut på cement(sand).. Men BRAAA DÄÄR!!!!
Så vi hade inte fått någon cement i våra tidigare laddning, därav den lösa betongen.. Men vi gjöt ju i alla fall 2 formar plus en kubik(ca 14 formar)så vi får se hur roooligt det blir att forma av imorrn då.. Kul om det bara rinner ut ur formarna.. Städa städa städa...
S:T Eriks i ett nötskal :)

Jaja, nu snart när Emilia somnat tänkte vi att vi skulle glo på en film, tror det blir den nya American Pie :) Fick ner den för en liten stund sen :) Sen blir det sängen, det ska bli riktigt sköönt! :D

Nej nu blev det tillräckligt långt, ha det så hörs vi säkert!

Hejs!

Long time no seen...

Japp, det var ett tag sen jag var här o skrev lite...
Känns som att jag inte haft tid riktigt, jobbat en massa, julen avklarad samt nyår avklarad med alla dessa helgdagar o annat...

Jo, helgen har varit lugn, känns att det kan ju faktiskt behövas ibland :)
I Lördags så kom svärmor och hennes gubbe över på middag och kortspel, mycket trevligt! :)

Och snaaart flyttar vi!! Ska bli så underbart sköönt!!
Det blir till en trea i Nyby Gård, en hörnlägenhet på nedre botten(eller vad man nu säger).
Så i Februari/Mars behöver ingen fråga vad man gör eller ska göra, dåå lär det vara FULLT UPP :)

Emilia hon växer o växer, faan man hinner knappt med, det går så himla fort nu!
Hon rullar runt som bara den, "pratar" hela tiden, och skriker lite emellanåt också..
Snart kommer det nog någon tand och innan man vet ordet av så kryper hon väl omkring som en liten dåre :)
Jag tycker det är så himla kul att se hur fort det verkligen går..

På jobbet går det bara bra :) Har jobbat ALLA "klämdagar/mellandagar" här nu runt Jul och Nyår.. Var ledig 24e, 25e, 26e och den 27e runt Jul, sen var jag ledig 31a, 1a, 2a och 3e vid Nyår :) Jobbade även den 6e Januari som är röd dag, bara för att det ska bli lite extra klirr i kassan...
Nu runt Jul och Nyår har jag jobbat på Najningen då betongblandarstationen varit stängd för renovering..
Inte många som jobbat i alla fall så.. Varit rätt lugnt :)
Men nu på Måndag ska jag gå tillbaka till Gjutningen så
då blir det KORTDAGAR igen :)

Nej nu ska jag försöka glädja min dotter som ligger och "pratar" och
gnäller på samma gång...

Höörs då!

HEJS!ENJOY :)


RSS 2.0